Resuming podcast

17 de Abril de 2024 a les 9:58

‘Els pensaments i els sentiments curen’: pròxima conferència de l’AUGGE a càrrec de la Dra Imma Nogués

Compartir

La ponent parlarà sobre l'impacte dels pensaments i els sentiments en la salut, subratllant la importància de la salut emocional en el benestar físic.

La pròxima conferència organitzada per l'Aula Universitària de la Gent Gran d'Esplugues i Sant Just (AUGGE) porta el títol ‘Els pensaments i els sentiments curen’ i tindrà lloc el pròxim dijous 18 d’abril, a les 18h, a  l'Auditori de la Residència La Mallola. 

La ponència estarà a càrrec de la Dra. Imma Nogués, metgessa de família reconeguda per la seva trajectòria a la Seguretat Social d'Esplugues de Llobregat. La doctora Nogués explorarà la influència dels pensaments i els sentiments en la salut física i mental, destacant com una mentalitat positiva pot contribuir significativament al benestar general.

La conferència és oberta a tots els públics, amb entrada gratuïta per als socis de l'AUGGE i una aportació de 5 euros per als no socis. 

L'objectiu d'aquesta trobada és oferir una perspectiva més àmplia sobre la salut, més enllà del tractament mèdic convencional i obrir un debat sobre les alternatives complementàries de curació a través de l’autoconsciència i la gestió emocional. La Dra. Nogués proporcionarà exemples pràctics i estudis de cas durant la seva exposició.