Resuming podcast

17 de Abril de 2024 a les 10:06

Tres sessions informatives per facilitar la presentació de subvencions d’entitats i altres col·lectius a Sant Just

Compartir

L'Ajuntament de Sant Just Desvern ha introduït una nova eina informàtica que simplificarà la sol·licitud de subvencions per a entitats locals.  

L’Ajuntament de Sant Just Desvern anuncia l'obertura pròxima del període de sol·licitud de subvencions destinades a entitats, fundacions, associacions i agrupacions que facin activitats d’utilitat pública o d'interès social. Per orientar a les associacions sobre el nou procediment electrònic de sol·licitud, s'han programat tres sessions informatives.

Aquestes sessions estan dissenyades per introduir una nova eina informàtica que facilitarà tot el procés de sol·licitud, des de la presentació fins al pagament de la subvenció, passant per la valoració de les sol·licituds. Les xerrades tindran lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament els següents dies:

  • 16 d'abril: per a associacions i clubs esportius.

  • 17 d'abril: per a associacions culturals i educatives.

  • 18 d'abril: per a la resta d'associacions.

Cadascuna d'aquestes sessions començarà a les 19h i està oberta a tots els representants de les associacions interessades. És recomanable la seva assistència per a una millor comprensió i maneig de la nova plataforma digital.

A més, l’Ajuntament ha posat a disposició un canal de consultes per correu electrònic a [email protected], per a aquells que requereixin assistència addicional o tinguin preguntes específiques sobre el procés.

El programa de subvencions cobreix una àmplia gamma d'àmbits, incloent-hi cultura, esports, joventut, acció social, solidaritat, cooperació, participació ciutadana, comerç, empresa, igualtat de gènere, així com medi ambient i sostenibilitat, entre altres.