Resuming podcast

18 de Abril de 2024 a les 10:09

‘El Príncep Granota’: espectacle familiar a l'Ateneu de Sant Just amb ombres xineses

Compartir

Aquest 21 d'abril, la Companyia Animamundi Teatre presenta una experiència interactiva que explora la natura i l'autoacceptació a través de l'art ancestral de les ombres. 

L’Ateneu de Sant Just ofereix un espectacle familiar amb el nom ‘El Príncep Granota’ el pròxim diumenge 21 d’abril a les 18h a la Sala del Cinquantenari. És un espectacle a càrrec de la Companyia Animamundi Teatre, reconeguda per la seva habilitat amb les tècniques de titelles i ombres xineses.

‘El Príncep Granota’ és una obra que combina la narrativa visual de les ombres xineses amb un taller interactiu. La primera part del conte utilitza dibuixos fets amb sorra per explorar el cicle de l'aigua, mentre que la segona part submergeix els petits espectadors en la rica vida d'un riu i els seus voltants. A través de l'aventura de la granota Llargapota, els infants aprendran sobre l'acceptació i la valoració personal. 

L'entrada per a l'esdeveniment té un cost de 5 euros d’entrada general i gratuït per als socis i sòcies de l’Ateneu i els seus fills.