Resuming podcast

18 de Abril de 2024 a les 10:11

Xavier Marcet liderarà una conferència sobre innovació empresarial a Sant Just Desvern

Compartir

L'esdeveniment del 24 d'abril a l’hotel City Park reunirà empresaris i emprenedors per explorar noves tendències en management i lideratge.

El pròxim 24 d'abril, el servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, juntament amb les administracions de Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat, presenta una conferència impartida per Xavier Marcet, reconegut expert en estratègia i innovació empresarial. L'esdeveniment tindrà lloc a l’hotel City Park Sant Just a les 9h, oferint una oportunitat per a empresaris locals i emprenedors d'aprendre sobre les noves tendències en management.

Xavier Marcet, professor de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra i assessor de més de 500 empreses, liderarà la ponència centrada en la importància de la innovació i el lideratge en el context empresarial actual. La conferència, titulada ‘Management del segle XXI’, abordarà els reptes que les empreses han de superar per ser competitius en un món en constant canvi, destacant la necessitat de crear un entorn de treball que promogui la innovació i un lideratge servicial.

L'agenda de l'esdeveniment inclou sessions de networking, una presentació inicial, la conferència principal de Marcet, un torn obert de preguntes i un coffee break per facilitar l'intercanvi d'idees entre els assistents. Es reflexionarà sobre com les empreses poden gestionar els seus projectes amb una perspectiva renovada, centrada en la tecnologia i el desenvolupament personal dels seus equips.

Les inscripcions estan obertes a través d'aquest formulari i l'entrada té un horari previst des de les 9:00 fins a les 11:10 del matí.