Resuming podcast

25 de Abril de 2024 a les 10:45

Ordre del dia del ple municipal de Sant Just del mes d’abril

Compartir

Es votaran nous ajuts per a les activitats extraescolars, millores a les escoles, modificacions laborals i diverses mocions, amb la sessió iniciant-se a les 18:15h.

Avui se celebra el ple municipal de Sant Just del mes d’abril del 2024. La sessió començarà a les 18:15h a la Sala de Plens de l’Ajuntament, amb el torn de precs i preguntes. Aquest canvi s’ha fet per facilitar la participació de la ciutadania, garantint una millor conciliació horària. A les 19h començarà el ple. La sessió es pot seguir presencialment a la Sala de Plens o en directe a través del canal de YouTube.

Les qüestions que es tractaran són els següents: 

Nou ajut per a famílies amb infants amb necessitats educatives especials

De l’Àrea de Serveis a la Persona, es volen aprovar les bases reguladores per a ajuts econòmics a les famílies amb infants empadronats o escolaritzats a Sant Just Desvern, amb l'objectiu de facilitar l'accés a activitats extraescolars de tipus cultural, lúdic o esportiu. Els ajuts proposats inclouen una subvenció de fins a 1.000 euros per activitat i un suport addicional de fins a 1.900 euros per suport escolar o educatiu, subjectes a l'avaluació prèvia dels serveis socials. 

Es pot trobar tota la informació a la nota informativa de l’Ajuntament. 

Millores als patis de les escoles Canigó i Montserrat

De l’Àrea d’Economia, es votarà una modificació de crèdit de 53.400 euros per reformar les escoles Canigó i Montserrat, afegint veles per protecció solar, i es corregirà un error en el pressupost municipal.

Modificacions dels permisos i les condicions de treball del personal de l’Ajuntament

Pel que fa a l’Àrea d’Alcaldia i Serveis Generals, es votarà modificacions sobre les condicions laborals del personal municipal, millorant els permisos per matrimoni, cura de fills i diferents situacions familiars com mort o hospitalització.

Mocions

  • Moció del grup municipal del Partit Popular d’ajudes al lloguer.

  • Moció del grup municipal de Junts per Catalunya-Sant Just Desvern sobre l’actualització del reglament per l’ús de la llengua catalana per l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

  • Moció del grup municipal d’Endavant Sant Just per a la millora del servei AMBici i el transport públic a Sant Just Desvern.

  • Moció del grup municipal d’Endavant Sant Just sobre eleccions catalanes i compromís amb Sant Just.

  • Moció del grup municipal de la CUP-AMUNT per fomentar la participació de les entitats i el conjunt del veïnat de Sant Just al Ple municipal.

Es pot trobar el resum més detallat a la nota informativa de l’Ajuntament de Sant Just i l’ordre del dia complet es pot consultar aquí.