Resuming podcast

26 de Abril de 2024 a les 13:49

El ple d’abril aprova per unanimitat les bases per als ajuts per a les activitats extraescolars

Compartir
  • Un nou marc d'ajuts econòmics ampliant l'oferta a escolars amb necessitats especials.

  • També s'han adoptat mesures per millorar les instal·lacions escolars i les condicions laborals del personal municipal, entre altres temes.

El ple municipal de Sant Just del mes d'abril, celebrat ahir, va aprovar per unanimitat les noves bases per a l'atorgament d'ajuts econòmics destinats a activitats extraescolars, incloent-hi una nova línia per a escolars amb necessitats especials.

A més, durant el ple es van tractar altres temes importants com la modificació del crèdit MC 3/2024, que es destinarà a la instal·lació de proteccions solars als patis de les escoles públiques, amb l'objectiu de protegir els infants durant les hores de major insolació. 

També es va corregir un petit error en el pressupost de l'Ajuntament i es va aprovar una modificació en les condicions de treball del personal municipal.

Mocions

En altres qüestions, el ple va veure l'aprovació de mocions com l'actualització del reglament per l'ús de la llengua catalana, presentada per Junts, la millora del servei AMBici i el transport públic, presentada per Endavant Sant Just, i ajuts al lloguer, presentada pel PP. No obstant això, es van rebutjar propostes com la moció sobre eleccions catalanes d’Endavant Sant Just i el foment de la participació comunitària de la CUP.

Es va obrir el torn de precs i preguntes de la Corporació i va finalitzar el ple.

Podeu consultar cada punt detallat a la nota informativa de l'Ajuntament.

Es pot recuperar el torn de precs i preguntes de la ciutadania en aquest enllaç i el ple municipal sencer en aquest enllaç.