Resuming podcast

1 de Desembre de 2020 a les 12:53

Laia Flotats, portaveu de JuntsxCat-PAR, ha expressat que esperen un canvi de lideratge amb el nou alcalde

Compartir

Laia Flotats, portaveu de JuntsxCat-PAR expressava avui a Ràdio Desvern que troben a faltar una modernització per part de l’ajuntament.

Deia que quan porta molts anys el mateix partit i persona al govern, no es pot evitar caure en la rutina i una certa deixadesa. Ha afegit que aquests últims anys hi ha hagut un avanç en el que fa Internet, tecnologies i la manera de relacionar-se del ciutadà o ciutadana amb l’administració.

Un avanç de la societat que no veuen reflectit a l’Ajuntament de Sant Just.

Ha posat d’exemple la pàgina web de l’Ajuntament, a la qual s’hi ha referit com “antiga i ferragosa”. Ha defensat que actualment ja hi ha eines per a poder-la fer més fàcil i transparent.

També ha manifestat la falta de difusió i publicitat de les activitats de les entitats del poble.

Flotats ha assenyalat també que Josep Perpinyà ja feia setze anys que era alcalde i que anteriorment havia estat regidor als anys 80 i 90, una època on la manera d’exercir la política era molt diferent a l’actual.

Ha posat de manifest que esperen que amb Joan Basagañas això canvïi i el lideratge es faci més participatiu, transparent i obert i que compti més amb les propostes dels partits de l’oposició.

Fotografia del ple extraordinari de dissabte on es va proclamar alcalde Joan Basagañas