Resuming podcast

2 de Desembre de 2020 a les 11:57

El Casal de Joves reobre els cursos presencials

Compartir

El Casal de Joves continua adaptant-se tant com pot a la situació de la Covid-19 sense oblidar les necessitats dels i les joves de Sant Just. Amb una reunió amb l’Ajuntament, i tenint en compte l’arribada de l’època d’exàmens, va sortir una nova proposta per tal de cobrir la necessitat d’una aula d’estudi, ja que cal recordar que l’aula d’estudi de la Biblioteca Joan Margarit continua tancada com a conseqüència de les mesures de seguretat per la Covid-19.

Ens ho explicava a Ràdio Desvern, Guillem Alberich.

Amb el Casal de Joves de Sant Just comença una nova iniciativa. Des d’avui mateix i fins al 24 de gener, el Casal obrirà una aula d’estudi per a que tothom pugui tenir un lloc on concentrar-se. L’horari de l’aula d’estudi serà cada dia de dilluns a diumenge, de 10h a 14h i de 16h a 21h. Romandrà tancada per això els dies de Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any i Reis, i els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener, l’horari de tarda podria veure’s modificat.

Per a poder complir les normes i les restriccions sorgides de la pandèmia de la Covid-19 l’aforament és limitat a 16 persones. És per això que és necessari assegurar-se de reservar abans d’anar al Casal. Al perfil d’Instagram del Casal de Joves i a les altres xarxes socials, trobareu el link del Doodle per reservar la vostra franja horària.

El que ja oferien i continuen oferint, és un espai per fer deures i dur a terme treballs escolars on els i les joves de Sant Just poden anar sempre que ho necessitin. Amb les noves necessitats creades per la pandèmia, van veure que era necessària també aquesta aula d’estudi, una iniciativa que no descarten que hagi arribat per quedar-se.

Des del Casal busquen ajudar als i les joves de Sant just en tots els apsectes que faci falta. Ja sigui amb el servei de Mobilitat Internacional, en la recerca de feina o realització de currículums, o el servei de suport emocional.

L’espai de trobada de l’entrada més lúdic és el que continua inhabilitat, però Alberich remarcava que ara han pogut tornar a fer presencialment els cursos, un fet que valoren molt positivament.

El que de moment continuarà en espera és la reoberta dels bucs d’assaig, ja que ara és un servei totalment incompatible amb l’aula d’estudi.

Alberich ha volgut recordar que des del Casal continuen oberts a qualsevol tipus de proposta o necessitat que pugui sortir dels i les joves al que el Casal pugui donar resposta.