Resuming podcast

15 de Gener de 2021 a les 11:42

Montserrat Sastre presentarà a la nova exposició de l'espai cultural MercArt la seva obra "Seqüències còniques"

Compartir

Demà s’inaugura el nou espai cultural cultural MercArt situat a la primera planta del Mercat de Sant Just, un espai de més de 300m2. Ho fa amb l’exposició del grup d’artistes santjustencs Setsjust, format per vuit artistes de diferents disciplines.

Avui hem pogut parlar als estudis de Ràdio Desvern amb Montserrat Sastre, una de les integrants del grup. Podeu consultar l'entrevista completa aquí:

La seva obra està composta per escultures, majoritàriament de fang, tot i que també ha treballat altres materials. Celebra amb il·lusió la inauguració d’aquest nou espai, ja que com ha assenyalat, és una molt bona notícia per les artistes que com ella, fan obres de grans dimensions. De la mateixa manera que és un espai molt benvingut per a les exposicions conjuntes.

Ha recordat que aquesta exposició va ser exposada inicialment els mesos de gener i febrer passats a l’antiga església de Las Bernardas a Salt, a Girona, i ja des d’un inici s’havia parlat amb l’Ajuntament per portar-la també al nostre municipi a Sant Just Desvern.

Montserrat ja va exposar doncs a Las Bernardas la seva obra “Columnata”, i ha destacat que com a novetat, ara exposa l’obra que porta per títol “Seqüències còniques”, on ha transformat el fang en colors i ha fet un muntatge amb formes còniques situat al centre de l’exposició.

Ha recordat que conjuntament amb la Pilar Montserrat, elles dues seran les encarregades de fer la visita guiada per a l’exposició, tot fent un repàs de l’obra dels artistes i el seu significat.

Els interessats poden reservar cita prèvia trucant al telèfon 93 480 95 64.

Recordar que la inauguració serà aquest dissabte 16 de gener a les 12h del migdia, i l’hora de visita queda de moment més reduït que el que estan acostumats a oferir a Can Ginestar.

Així doncs, de moment es podrà visitar les tardes del dimecres, dijous i divendres i els matins de dissabte.