Resuming podcast

18 de Gener de 2021 a les 10:52

Inaugurat el nou espai cultural 'MercArt' amb l'exposició de 'Setsjust'

Compartir

Dissabte es va inaugurar amb èxit el nou espai cultural “MercArt” situat a la primera planta del Mercat Municipal.

Es va inaugurar conjuntament amb l’exposició que ja havíem anunciat de “Setsjust”, on han participat fins a 8 artistes de Sant Just.

A l’acte inaugural, celebrat dissabte a les 12h, van participar entre altres representants del municipi, l’alcalde Joan Basagañas que va assenyalar que “obrint aquest nou espai, aconseguim una bona base d’espais expositius. Ara tenim el repte d’aconseguir un espai de producció i creació.

Fotografia: Ajuntament de Sant Just

També va prendre la paraula l’actual regidora de cultura, Gina Pol, que va destacar que “Tenim una força molt variada d’artistes a Sant Just que ara estrenen aquest nou espai cultural i que conviurà amb el Celler de Can Ginestar”.

L’exposició es podrà visitar fins el proper 27 de febrer, i per a visites guiades cal reservar cita trucant al telèfon 93.480.95.64.

Per als interessats recordem que cada setmana entrevistarem un dels artistes participants, de moment ja es pot consultar a la pàgina web de Ràdio Desvern les entrevistes realitzades amb Dolors Puigdemont i Montserrat Sastre.

Fotografia: Laia Flotats