Resuming podcast

17 de Maig de 2021 a les 9:59

La 6a edició de Tapes de primavera arriba a Esplugues de Llobregat

Compartir

Després d’un any d’absència per la pandèmia, tornen les Tapes de Primavera al municipi veí d’Esplugues de Llobregat.

En aquesta ocasió, la sisena edició, no es concentra en un o dos caps de setmana, sinó que va començar aquest passat 14 de maig i s’allargarà fins al del 20 de juny. A més, també es podran oferir en la modalitat per emportar per adaptar-se a l’actual situació epidemiològica.

Hi participen fins a un total de 29 establiments de diferents barris. L’oferta serà d’una tapa i beguda per 3 euros. Cada establiment haurà de proporcionar una tapa diferent cada 15 dies, fins a un total de tres.

A la web d’Economia i Treball de l’Ajuntament d’Esplugues, podeu trobar els establiments adherits i les degustacions que ofereix cadascú.

A més a més, el perfil d’Instagram de l’Ajuntament (@ajesplugues) organitzarà el concurs  ‘#TapesEsplugues per premiar les fotografies més creatives.

Només s’ha de fer una foto creativa a una de les tapes, on es vegi el nom de l’establiment, etiquetar @ajesplugues i posar l’etiqueta #TapesEsplugues.

Com els establiments participants en la campanya de tapes han d’oferir una tapa diferent cada quinze dies, s’escollirà una fotografia guanyadora per cada quinzena de durada de la campanya.

El premi serà un taller FamilyLab a l’EspluLab, l’espai de fabricació digital on la ciutadania pot aprendre, investigar i experimentar amb eines com impressores 3D o talladores làser. En total doncs, tres persones seran les guanyadores.