Resuming podcast

21 de Maig de 2021 a les 9:39

Centenars de persones es reuneixen per lluitar contra el feixisme a Sant Just

Compartir

Centenars de persones es van reunir ahir al vespre al Parc de Can Sagrera de Sant Just Desvern a la concentració antifeixista convocada per Arran Sant Just-Sant Feliu després de l'agressió a un veí del poble aquest passat dilluns 17 de maig.

El jove santjustenc es dirigia sol a realitzar pràctiques de cotxe en plena llum del dia, quan un grup de nois el van aturar i un d’ells el va increpar i colpejar per motius ideològics i polítics, tot trencant-li el nas.

La concentració d’ahir, va reunir entitats, grups polítics, i nombrosos veïns i veïnes del poble de totes les edats en rebuig al feixisme.

Va començar amb una lectura de manifest dels membres d’Arran, en que es van explicar els fets. Tot seguit, va haver-hi una manifestació que va seguir els carrers del poble de manera tranquil·la i amb càntics antifeixistes.

Fotografia d'Arran Sant Just-Sant Feliu

Finalment, la manifestació va acabar al lloc dels fets, davant del Casal de Joves de Sant Just, on des d’Arran es va llegir una carta del jove víctima de l’agressió. El jove, absent en la concentració per culpa de les lesions, donava les gràcies a tots i totes per ser allà, assenyalava que "no ens podem permetre que les agressions quedin silenciades i el feixisme avanci impunement", i demanava "no fer un pas enrere davant agressions d’aquest tipus".