Resuming podcast

20 de Setembre de 2021 a les 12:03

Divendres es va presentar la nova revista “TransBaix Power”, el projecte més recent d’aquesta Associació

Compartir

Es tracta d’una revista d’actualitat que busca mostrar com el col·lectiu LGTBIQ+ té els mateixos interessos i preocupacions que la resta de la gent de la comarca.

La revista està formada per articles de diverses personalitats de l’activisme i la política de la nostra terra, compten també amb la col·laboració de SAnt Boi en Positiu TransVIH i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Fotografia de l'acte de presentació

Hem tingut avui a Ràdio Desvern a la Natàlia Parés Vives, la tresorera de l’Associació TransBaix i la redactora cap de la revista.

Ha explicat que actualment ja hi ha disponible el segon número de la revista. El primer es va publicar només en format digital, aquest segon però, amb la previsió de la presentació, van decidir també iniciar el format paper, un doble format que es vol mantenir en els següents números.

L’objectiu explicava Parés, és donar veu als col·lectius minoritaris, aprofitant les facilitats que aporten les noves tecnologies i l’Internet. Es vol donar veu no només sobre aquelles temàtiques que els afecten, sinó sobre totes les temàtiques que els afecten de la mateixa manera que a la resta de la societat.


Des de l’Associació TransBaix Power es vol buscar tot tipus de persones amb idees per realitzar articles que participin en el desenvolupament d’aquesta revista. Parés explicava que no són fidels a una única opinió ideològica o partit polític, i que busquen tractar molts temes i amb diversitat de punts de vista. Volen així, que tothom pugui trobar un article que li sigui d’interès. 

En aquest segon número hi ha la participació de 13 persones. Parés explicava que fer una revista ha resultat molt més fàcil del que pensaven inicialment. Ha afegit que és qüestió de perdre la por, i que qualsevol col·lectiu o associació pot crear la seva pròpia revista, podent expressar així la seva pròpia opinió i donar veu a persones, opinions i idees de tot arreu.

Podeu recuperar l'entrevista completa aquí: