Resuming podcast

15 de Octubre de 2021 a les 11:13

Cal Llibreter i Lleonard Muntaner us conviden a la presentació del llibre "Tots els focs totes les pistoles" de Jordi Benavente

Compartir

Demà dissabte, en el marc de les activitats del Correllengua 2021, Cal Llibreter fa la presentació del llibre “Tots els focs totes les pistoles” de Jordi Benavente.

L’autor, periodista i novel·lista, ha fet divulgació cultural i crítica literària als diaris Avui i Ara, i als digitals Núvol, La Llança i Catorze, entre d’altres. Autor de la novel·la Martorell negre i del recull de contes La nit que va ploure bitllets, sorprèn ara amb aquest llibre inclassificable de proses poètiques, contes, i poemes que es pot llegir com una novel·la.

Un llibre que presentaran Anna Gual, Jaume Pons Alorda i el propi autor, i que des de Cal Llibreter diuen que farà entendre perquè Sant Just és el Far West i Martorell, una vila de Kentucky.

La presentació doncs, tindrà lloc davant de Cal Llibreter, demà dissabte dia 16 a les 13:30h. Recordem que abans i també en el marc del Correllengua d’enguany, davant del Mercat Municipal es faran jocs de paraules a partir de les 11h, i tot seguit a les 12h, un vermut musical amb Marcel Marimon.