Resuming podcast

3 de Desembre de 2021 a les 10:17

El Casal de Joves busca el logotip per celebrar el seu 25è aniversari

Compartir

El Casal de Joves celebrarà el seu 25è aniversari el 2022 i volen que sigui una gran celebració amb un munt d’actes durant tot l’any. 

Per aquest motiu han obert un concurs per tal de trobar el nou logo per celebrar aquesta data tan important.

Per presentar-se cal tenir entre 12 i 18 anys i viure o estudiar a Sant Just. Els i les participants han de realitzar el que serà el logotip representatiu de la celebració del 25è aniversari del Casal, per tant seria important que surti aquest número en el logo.

El termini acaba el proper divendres 17 de desembre, últim dia per entrar al concurs. Es poden entregar fins a tres propostes de disseny diferents en qualsevol format digital, que s’han d’enviar al correu electrònic [email protected] amb les dades personals i el contacte de la persona participant.

El premi consisteix en un ticket regal per valor de 100€ de l’FNAC per a la persona guanyadora. El premi es podrà considerar desert si no hi participen prou persones o els treballs no tenen prou qualitat.

El veredicte es farà públic pel sopar del 25è aniversari del Casal que es durà a terme aquest mes de gener, on es convidarà a les tres persones finalistes escollides pel jurat.