Resuming podcast

19 de Maig de 2022 a les 12:06

La CUP Sant Just recupera “La Dalla”, la revista que anomenen ‘Portaveu de l’Esquerra Independentista de Sant Just Desvern'

Compartir

.“La Dalla” és una publicació que troba els seus origens als anys 80 de l’Esquerra Nacionalista Desvern. 

Ara, la CUP la recupera, ens en donava més detalls el portaveu de la CUP, Aleix Abadia. Es tracta així d’una publicació que ja volien fer des de fa temps i que es publicarà de manera periòdica, com a element per promoure les idees i les accions dins la lluita institucional per part d’aquest grup municipal.

Abadia afegia que moltes vegades costa arribar a tota la gent del poble i que per tant, la nova iniciativa té aquest com a objectiu principal. 

Abadia explicava que no es tracta d’una iniciativa de cara a les municipals i que de fet, és una temàtica que no es menciona a “La Dalla”. El portaveu explicava que la revista parla entre d’altres del significat de ‘lluita institucional’ per la CUP, la lluita de Can Freixes, municipalitzacions de Sant Just i en general, altres temes de contingut sense relació amb cap tipus de propaganda municipal. 

Abadia ha fet referència al vídeo publicat a les xarxes pel regidor no adscrit Kiko Ferrer. En aquest vídeo, el regidor fa una interpretació traient “La Dalla” d’unes escombraries, i acusa a la CUP de difondre informació falsa, apuntant al punt en que afirmen que Kiko Ferrer va votar en contra de la moció per a la construcció d'una llar d'infants.

Aleix Abadia ha remarcat que han consultat l’acte del ple municipal i que tal com ells afirmen, el regidor no adscrit va votar en contra d’aquesta moció.

De moment “La Dalla” ha arribat a un miler de residències de Sant Just. Abadia feia referència a que, per causes econòmiques, no ha estat possible enviar-la a totes les cases. Properament però, el publicaran de manera online a les xarxes per tal d’arribar al màxim de santjustencs i santjustenques. També contemplen poder fer arribar “La Dalla” en format paper en esdeveniments i actes puntuals ja que, com afirmava Abadia, tracta temàtiques que no caduquen.

De moment es pot consultar a les xarxes de la CUP algunes pàgines de “La Dalla”.