Resuming podcast

20 de Maig de 2022 a les 9:47

Nou curs online per desenvolupar competències digitals en salut

Compartir

El curs començarà el pròxim 25 de maig i durarà fins el 6 de juliol, amb una duració total de 20 hores.

Els objectius del curs són desenvolupar les competències digitals establertes en el Fòrum de Diàleg professional, on hi van participar representants dels professionals de salut i altres àmbits com l’universitari, l’econòmic o serveis socials; optimitzar l’ús de la informació en entorns digitals; i potenciar la capacitat de treball en equip multidisciplinar remot.

La metodologia aplicada en aquesta formació és basa en una plataforma moodle. A través de la qual, l'alumnat disposarà de tots els materials i recursos didàctics, les activitats i un conjunt d’eines que faciliten la comunicació i l’intercanvi entre els participants i el tutor, així com els instruments formals d’avaluació.

El curs va destinat al col·lectiu general, és a dir persones que vulguin ampliar o millorar les seves competències digitals en l'àmbit de la salut. I al col·lectiu específic: tots els professionals, en concret a professionals assistencials (facultatius, col·lectius d’infermeria, psicòlegs, fisioterapeutes, psiquiatres...) i no assistencials (serveis generals, personal administratiu, tècnics especialistes, gerència...).

Les persones interessades en inscriure’s al curs, només han d’omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç. Per més informació també podeu trucar al 662.371.083.