Resuming podcast

1 de Juliol de 2022 a les 10:16

El carrer Narcís Monturiol serà el nou escenari de barraques de la Festa Major d’enguany

Compartir

Situat al polígon industrial a prop de l’antiga ubicació del camp de futbol, el carrer Narcís Monturiol serà el nou escenari de barraques de la Festa Major d’enguany, on es faran els concerts de divendres i dissabte així com el sopar de Festa Major.

S’apropa la Festa Major i l’Ajuntament i les entitats estan enllestint els detalls per tornar a viure la festa de sempre: tornen les barraques, torna el tobogan aquàtic i el sopar popular, entre d’altres activitats.

Imatge del carrer Narcís Monturiol de Google Maps

Després de dos anys de pandèmia i restriccions, hi havia moltes ganes de recuperar el to de la Festa Major que tothom recorda. El pregó serà el 3 d’agost a càrrec de l’escultor i veí de Sant Just Desvern, Jaume Plensa, i fins el 7 d’agost se succeiran propostes per a tots els gustos i totes les edats. 

La principal novetat és que, enguany, els concerts i les barraques juvenils es faran al carrer Narcís Monturiol, una nova ubicació temporal a la zona del polígon. Les activitats musicals i la tradicional rivalitat entre grocs i blaus, tindran una paper protagonista en el programa. Els grups que tocaran són fruit d’un procés participatiu amb les entitats juvenils del poble. També hi haurà un lloc destacat per a les activitats d’aigua, els espectacles infantils, el laberint de contes, el festival Holi, la passejada literària, el vermut solidari i les gimcanes. Properament, s’editarà un llibret amb la programació que es farà arribar a totes les llars i que es podrà consultar a santjust.cat.