Resuming podcast

1 de Juliol de 2022 a les 11:22

Avui arriba la Teen Fest a Sant Just Desvern

Compartir

Els i les més joves de Sant Just avui podran gaudir avui del festival d’oci Teen Fest, que començarà a partir de les 19 h al Casal de Joves.

Es comptarà amb nombroses activitats per joves de 12 a 18 anys. Entre d’altres, es podrà participar a un torneig de Clash Royal, un torneig esportiu, i un taller d’estampació.  A partir de les 20.30 h hi haurà actuacions musicals amb la Band Pluton, una banda de Cornellà formada per 4 músics amb moltes ganes de fer ballar. Finalment de 22.30h i fins les 23.30h hi haurà DJ.

També se servirà sopar gratuït i beguda a tots els i les joves que s’apropin al Teen Fest. Uns tiquets per entrepà i beguda que es donaran per ordre d’arribada. 

Es tracta d’un acte totalment gratuït i amb entrada lliure, organitzat per l’Espai de Participació d’Infants i Adolescents de Sant Just.

Paral·lelament l’Associació Veïnal de la Plana Padrosa-Bellsoleig organitza avui divendres 1 de juliol un concert de pop-rock amb el grup Ceda el Paso.

El concert tindrà lloc a la Plana Padrosa a partir de les 20 h, i es podrà gaudir de música pop-rock dels 80 i els 90 fins l’actualitat.

Es podrà gaudir així entre d’altres de cançons d’El Canto del loco, Fito & Fitipaldis, Hombres G i molt més.

L’entrada és totalment gratuïta, i us podeu inscriure mitjançant un formulari que trobareu a la pàgina web del grup cedaelpaso.es.