Resuming podcast

1 de Juliol de 2022 a les 12:31

Aprovada per unanimitat la moció d’urgència del regidor no adscrit perquè l’Ajuntament sol·liciti subvencions del Fons Europeu Next Generation

Compartir

Hem tingut avui a Ràdio Desvern la primera tinent d’alcaldia, la Gina Pol, que ens ha donat més detalls sobre aquesta moció.

Pel que fa a aquesta primera moció, Pol exposava que com a Ajuntament tenen el compromís adquirit que cada tres mesos realitzaran un document de resum.

Des de que van començar els Fons Generation, van sortint moltes convocatòries de diferent tipus. En el document l’Ajuntament exposarà quins ajuts s’han demanat per tal que l’oposició conegui les sol·licituds que s’han formulat.

En els pròxims anys, Pol explicava que sortiran moltes línies d’ajuts, moltes d’elles per rehabilitació d’habitatges pensant en clau mediambeintal i sostenibilitat. També n’hi ha moltes per empreses i entitats destinades a la digitalització. Com a govern s’intentarà ser molt transparent per fer arribar la informació a tota persona, entitat o empresa, que els pugui interessar.