Resuming podcast

30 de Novembre de 2022 a les 11:34

‘L’origen de la vida i la seva possible connexió amb els meteorits’ és la nova conferència de l’Aula d’Extensió Universitària

Compartir

La conferència la impartirà Josep M. Trigo-Rodríguez, Doctor en Astrofísica per la Universitat de València, astrònom i investigador a l’Institut de Ciències de l’Espai on dirigeix el Grup de Meteorits, Cossos Menors i Ciències Planetàries.

Ha participat en diverses missions espacials de la NASA com ara la Stardust, i acaba de publicar el llibre divulgatiu “La Terra en perill: l’impacte d’asteroides i cometes”.

La seva recerca es centra en els processos de formació de cometes, asteroides i meteorits per tal d'aprofundir en la formació de planetes, l'origen de les seves atmosferes, el transport de volàtils als planetes rocosos i l'aparició de la vida.

En reconeixement de la seva trajectòria, l’asteroide 8325 du oficialment el seu nom: Trigo-Rodríguez.

Demà dijous 1 de desembre a les 18 h a l’Auditori de la Residència La Mallola (carrer Raval de Sant Mateu, 46 d’Esplugues de Llobregat), impartirà la conferència ‘L’origen de la vida i la seva possible connexió amb els meteorits’

Recordem que l’entrada és gratuïta pels socis i sòcies de l’associació, i té un preu de 5€ pels no socis.