Resuming podcast

6 de Febrer de 2023 a les 10:17

Inaugurada l’exposició ‘El món orgànic’, la nova proposta del projecte MONS

Compartir

El projecte expositiu d’art contemporani MONS ja va omplir la sala MercArt el 2022 amb tres noves exposicions comissariades per Laura Baringo i Quim Deu. Enguany, renoven el projecte amb tres exposicions més, començant per “El món orgànic”.

L’exposició inaugurada busca celebrar com a humans l’accés prioritari que tenim per entendre, respectar i connectar amb el món orgànic.

Una vegada més repetint el model d’anteriors ocasions l’exposició és col·lectiva, presentant les obres de sis artistes nacionals i internacionals que conviden les persones espectadores a reflexionar sobre el seu entorn i la natura. Dissabte al migdia es va poder gaudir de la seva inauguració, amb la música del científic-músic Ernest Giralt. L’exposició mostra un diàleg entre el text de Bàrbara Roig-Equey, amb les obres d’Isabel Banal, Batlleiroig, Luis Bisbe, Joan Fontcuberta, Annebarbe Kau i Jessica Moroni. 

De moment podeu veure el petit videoresum publicat a les xarxes de Ràdio Desvern, on es pot veure una mostra de les diverses obres i artistes que es poden gaudir a la mostra.

L’exposició es pot visitar fins al dia de Sant Jordi, el 23 d’abril, a la Sala MercArt en els següents horaris:

  • De dimecres a divendres de 18 a 20.30 h.
  • Els dissabtes d’11 a 14.30 h.