Resuming podcast

19 de Maig de 2023 a les 10:20

Junts per Catalunya de Sant Just organitza un vermut de mitja campanya per debatre i conèixer el seu projecte

Compartir

L'acte, que comptarà amb la presència d'Aleix Sarri, tindrà lloc el dissabte 20 de maig als jardins de Can Ginestar i abordarà temes locals, polítics i la independència.

Junts per Catalunya de Sant Just organitza un vermut de mitja campanya electoral, que tindrà lloc el proper dissabte 20 de maig a les 12h als jardins de Can Ginestar. L'acte pretén congregar els ciutadans i ciutadanes interessats en conèixer més a fons el projecte polític del partit, així com debatre sobre qüestions locals i temes d'actualitat relacionats amb la política santjustenca, catalana i la independència. Es comptarà amb la presència d'Aleix Sarri, coordinador de la política internacional de l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. 

Amb el lema 'Vine a fer el vermut a Cangi!', Junts per Catalunya convida a tota la població a participar en aquesta trobada s'estendrà fins a les 14h. Durant aquestes dues hores, els assistents tindran l'oportunitat de conèixer de primera mà el projecte i l'equip de Junts i podran intercanviar opinions i debatre amb altres participants.