Resuming podcast

19 de Maig de 2023 a les 13:30

Endavant Sant Just, organitza un acte per compartir les seves propostes per a la protecció, cura i impuls del patrimoni de la ciutat.

Compartir

 L'esdeveniment, que tindrà lloc el diumenge 21 de maig a les 12h, serà, segons Endavant, una oportunitat  per conèixer de prop les iniciatives que es proposen per preservar el  llegat cultural de Sant Just.

L'acte comptarà amb la presència destacada de Joan Rigol, ex President del Parlament de Catalunya i ex President del Patronat de la Sagrada Família. La seva participació aportarà la seva visió a les propostes que es presentaran durant l'esdeveniment. Rigol ha estat reconegut per la seva dedicació al patrimoni cultural i la seva passió per preservar les arrels històriques de Catalunya.

No obstant això, el lloc exacte de l'acte encara està pendent de determinar a causa de les previsions de pluja. L'organització està treballant per garantir que el lloc sigui adequat per a l'esdeveniment. Es preveu que en els propers dies s'anunciarà la ubicació definitiva a través dels canals de comunicació oficials de l'organització. 

https://endavantsantjust.cat/
https://twitter.com/EndavantStJust
https://www.instagram.com/endavantsantjust/