Resuming podcast

23 de Maig de 2023 a les 10:10

El PSC de Sant Just organitza dos actes de campanya per a les eleccions municipals

Compartir

Festes i activitats infantils marquen el final de campanya electoral dels socialistes de Sant Just.

El PSC de Sant Just ha organitzat dos actes de campanya electoral aquesta setmana per a les properes eleccions municipals.

El primer acte tindrà lloc demà, 24 de maig, a les 17h al Parc Maragall. Es tracta d'una activitat de pinta cares i jocs infantils, dirigida als més petits i petites de la localitat. Amb la finalitat de crear un ambient alegre i participatiu, es realitzaran activitats de pintura facial i jocs infantils perquè els nens i nenes puguin gaudir d'una tarda divertida i entretinguda.

El segon acte tindrà lloc el divendres 26 de maig, també al Parc Maragall, a les 17h. L'alcalde de Sant Just, Joan Basagañas, encapçalarà aquest acte i serà una oportunitat per a la ciutadania de conèixer de prop les propostes i els projectes del PSC per al futur del municipi. A més, es durà a terme una festa infantil amb inflables, jocs de fusta gegants i música, per tal de crear un ambient festiu i familiar.

El PSC de Sant Just Desvern convida a tots els veïns i veïnes del poble a participar en aquests actes de final de campanya.