Resuming podcast

24 de Maig de 2023 a les 13:31

Sant Just En Comú Podem clou la campanya electoral amb un acte al Casal de Joves aquest divendres

Compartir

Un esdeveniment festiu, per celebrar l'èxit de la precampanya i campanya electoral i agrair el suport dels simpatitzants

Sant Just En Comú Podem celebra la cloenda de la seva campanya amb un acte festiu i obert al públic aquest divendres 26 de maig al Casal de Joves. L'acte, que començarà a les 19h i s'allargarà fins les 23h, pretén ser una oportunitat per a tots els simpatitzants i membres del partit de reunir-se i celebrar tota la feina feta durant la precampanya i campanya electoral.

Amb una atmosfera festiva, l'acte de cloenda serà amenitzat amb la sessió de les santjustenques DJ Shreck. A més, hi haurà una selecció de pica pica i beguda per a gaudir durant la vetllada.

L'objectiu principal d'aquesta cloenda és expressar l'agraïment a tots els qui han donat suport a Sant Just En Comú Podem durant aquest període electoral i animar a la participació en les properes eleccions.

Aquest acte informal i distès serà un espai de trobada per compartir un moment agradable i celebrar els esforços realitzats en aquesta campanya electoral.