Resuming podcast

27 de Maig de 2023 a les 10:00

Vols saber abans que ningú qui podria ser el nou alcalde o alcaldessa a Sant Just?

Compartir

Ràdio Desvern ofereix un programa especial en directe per seguir la nit electoral del 28M.

A partir de les 20h del diumenge 28 de maig, Ràdio Desvern farà una simulació de com quedarà el futur Ajuntament, tenint en compte l'escrutini de les primeres 150 paperetes de cada col·legi electoral de Sant Just. 

Durant la nit electoral, s’aniran analitzant aquests 150 vots, comparant-los amb les dades de les passades eleccions del 2019 i desglossant-los en percentatges. Quan es tinguin els resultats finals, s’anunciaran i s’analitzaran en directe al 98.1 fm.

A la web de l'emissora també es pot recuperar el debat electoral amb els caps de llista de Sant Just Desvern, així com les entrevistes a cada candidat.

Informació addicional

Recordem que, enguany, hi ha hagut canvis en els col·legis electorals. Recomanem consultar amb atenció la targeta censal de l’INE per veure el col·legi que pertoca, ja que desapareixen alguns col·legis electorals històrics i n’hi ha de nous.

 A Sant Just, com a municipi que té entre 10.000 i 20.000 habitants, la Corporació Municipal estarà integrada per 17 regidores i regidors dels diferents partits polítics que obtinguin representació electoral.