Resuming podcast

30 de Maig de 2023 a les 12:45

Sergi Seguí dimiteix com a portaveu d'ERC de Sant Just després dels mals resultats electorals

Compartir

Després de perdre gairebé el 50% dels vots a les eleccions municipals, el cap de llista assumeix la responsabilitat i passa el relleu a Désirée Triler com a nou líder del grup municipal.

Sergi Seguí i Désirée Triller al passat Sant Just al Carrer (Mireia Redondo)

Sergi Seguí, fins ara portaveu del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Sant Just, ha anunciat avui la seva dimissió com a portaveu de l'executiva local del partit. Aquesta decisió ha estat acceptada per l'executiva, en reconeixement de la seva responsabilitat pels resultats desfavorables obtinguts a les eleccions municipals celebrades diumenge passat.

Amb una pèrdua gairebé del 50% dels vots respecte a les eleccions anteriors, Sergi Seguí considera que és necessari renovar els lideratges del partit per superar aquesta situació. Després de dotze anys com a regidor de l'Ajuntament de Sant Just, ha decidit cedir el relleu a Désirée Slauka Triller, segona de la candidatura d’ERC.

Seguí acaba una etapa vital i professional que l’ha aportat moltes satisfaccions després d’aquests resultats tan allunyats dels que volien. Ha assumit que no han “sabut explicar la feina dels darrers quatre anys a l’oposició” i que per recuperar la confiança de la gent, necessiten noves estratègies i noves maneres de fer. I consideren que no ho poden fer sense renovar lideratges.

Seguí ha destacat la seva confiança en Désirée Slauka Triler com a persona idònia per liderar el grup municipal d'ERC i s'ha ofert a col·laborar amb ella en tot el que necessiti. Amb aquesta decisió, Sergi Seguí posa fi a una etapa de dotze anys a l’Ajuntament de Sant Just, agraint la col·laboració i el suport de tots els membres del grup municipal i de l'executiva local d'ERC amb qui ha compartit experiències i projectes.

Amb la dimissió de Sergi Seguí i el traspàs de responsabilitats a Désirée Slauka Triler, ERC afronta un nou repte per encarar els canvis necessaris i intentar recuperar la confiança dels ciutadans de Sant Just amb el seu projecte polític.