Resuming podcast

2 de Juny de 2023 a les 10:45

Kiko Ferrer posa el seu càrrec a disposició del partit després dels mals resultats de les eleccions municipals

Compartir

Som-hi Sant Just - VIVA! reflexiona sobre els resultats electorals i decideix prendre accions.

El grup municipal Som-hi Sant Just - VIVA! s'ha vist en la necessitat de prendre decisions després dels resultats decebedors obtinguts a les eleccions municipals celebrades el passat 28 de maig. Amb la falta de representació al consistori de Sant Just, el cap de llista, Kiko Ferrer, ha emès unes declaracions per les xarxes socials informant sobre les accions que el partit té previst dur a terme.

Ferrer ha expressat la seva voluntat de posar el seu càrrec a disposició del partit durant l'executiva prevista per a avui 2 de juny. Aquesta decisió té com a finalitat examinar el camí a seguir i considerar si és necessari un canvi de cap de llista.

Ha comunicat que, aviat, es farà pública la decisió del partit sobre qui assumirà el lideratge i quins seran els propers passos a seguir. El partit manté l'esperança de reorganitzar-se i continuar treballant per Sant Just.

Ha aprofitat l'oportunitat per felicitar els grups municipals que han aconseguit representació al consistori i els ha desitjat el millor. A més, ha expressat la seva esperança que les decisions preses en el futur siguin en benefici dels ciutadans i ciutadanes de Sant Just.