Resuming podcast

22 de Juny de 2023 a les 13:42

Kiko Ferrer anuncia una pausa, però no un adéu a la política municipal

Compartir

Ha comunicat que es dissol la coalició Som-hi Sant Just - VIVA!, ha reflexionat sobre els seus assoliments i ha compartit els seus plans per al futur en una entrevista a Ràdio Desvern.

Avui hem tingut a l'emissora a Kiko Ferrer, cap de llista de la formació Som-hi Sant Just - VIVA! per les passades eleccions municipals del 28 de maig, per parlar sobre les declaracions que havia fet a les xarxes socials sobre el seu futur en la política municipal. Ha aclarit que, malgrat la dissolució de la formació amb VIVA!, ell no deixa la política definitivament.

Ferrer ha explicat que Som-hi Sant Just - VIVA! va sorgir com una coalició formada a última hora per a les eleccions. Ara, han decidit dissoldre la coalició i Ferrer ha decidit fer una pausa en la seva carrera política per "oxigenar-se" i reflexionar sobre com enfocar el seu futur polític. Ha comunicat que té pensat presentar-se a les pròximes eleccions municipals

Malgrat quedar-se fora de l'ajuntament, cosa que ha explicat que va ser una sorpresa negativa, ja que esperaven poder arribar als dos regidors, Ferrer es mostra determinat a continuar lluitant pels ideals en els quals creu. Un dels seus objectius principals és "recuperar la convergència" i està buscant maneres de col·laborar amb altres forces per tirar endavant aquesta iniciativa.

Durant l'entrevista, també ha parlat dels seus assoliments durant el seu mandat passat. Entre aquests, ha destacat la seva primera moció per a un Sant Just sense barreres arquitectòniques i ha afirmat que això va involucrar un projecte de la Diputació de Barcelona amb una inversió de 5 milions d'euros. A més, ha afirmat que va impulsar l'actualització i legalització de les instal·lacions de domini públic de Sant Just.

Tot i això, Ferrer també ha compartit algunes de les dificultats que va trobar com a regidor, incloent-hi la lentitud de l'administració i els atacs personals que diu que va rebre. També ha expressat la seva frustració amb la falta d'unitat que creu que hi ha a l'Ajuntament de Sant Just, que considera que va afectar els resultats electorals.

Pel que fa als seus plans de futur, Kiko Ferrer i el seu equip se centraran a fer un seguiment de les promeses fetes durant la campanya. A més, està buscant un soci per presentar-se a les pròximes eleccions municipals. Els seus vídeos d'Instagram continuaran, mantenint als ciutadans informats sobre el desenvolupament de Sant Just.

Finalment, ha volgut agrair els 212 votants que el van recolzar i ha expressat la seva gratitud pel suport rebut a tots els barris. Ferrer es mostra compromès a continuar treballant per a la comunitat i està obert a col·laborar amb altres forces polítiques per treballar per Sant Just.

Podeu escoltar l'entrevista completa al següent pòdcast: