Resuming podcast

8 de Novembre de 2023 a les 12:47

Sílvia Freire porta ‘Resiliente’ a Sant Just Desvern en una única parada a l’Estat Espanyol

Compartir

La destacada autora i conferenciant argentina oferirà una xerrada, juntament amb l’escriptora Victoria Capa, sobre superació, esperança i resiliència el 16 de novembre a la Sala Isidor Cònsul de Can Ginestar.

L'escriptora Sílvia Freire.

La reconeguda escriptora i guia vivencial argentina Sílvia Freire visitarà Sant Just Desvern el proper 16 de novembre en el marc de la seva gira europea per presentar l'obra 'Resiliente'. L'acte tindrà lloc a la Sala Isidor Cònsul de Can Ginestar a les 11h, on compartirà espai amb la també escriptora argentina Victoria Capa.

El tour per presentar el llibre, que va començar a l'Argentina, va sorgir com a necessitat de superar el dolor per la pèrdua del seu company de vida. A través del viatge en una motor home pel seu país, i després per Alemanya, Àustria, Hongria i Croàcia, Freire ha cercat la felicitat i la força, essencials per equilibrar la tristesa que l'acompanyava.

El seu viatge a l'estranger li ha permès viure experiències enriquidores, descobrint la voluntat de la gent d'ajudar i entendre malgrat les barreres idiomàtiques, una analogia que, segons ella, reflecteix el valor intrínsec de la humanitat.

La parada a Sant Just serà única a l'Estat Espanyol, i Freire aprofitarà l'escala per impartir una xerrada on l'essència serà la resiliència. Inspirada en les ciutats que s'han aixecat sobre les seves runes després d’una guerra, la conferenciant es veu a si mateixa com un símbol de superació i esperança. La seva intenció és compartir eines que ajudin els assistents a veure la vida des d'una perspectiva més positiva i constructiva.

Amb més de tres dècades dedicades al creixement personal, amb una quarantena de llibres publicats i una trajectòria de més de trenta anys fent conferències i tenen espais en mitjans de comunicació, Freire reflecteix una passió incansable per motivar i guiar els altres. La seva propera obra 'Prohibido tener hijos' promet ser polèmica, desafiant les convencions socials.

El públic de Freire sol ser majoritàriament femení, i ella mateixa se centra en aquest segment, considerant la dona com el pilar central de la societat. Aquest enfocament es reflecteix en la seva creença que el benestar de les dones és fonamental per a l'harmonia col·lectiva.

Es podran escoltar totes aquestes reflexions a la xerrada que oferirà a Sant Just Desvern el 16 de novembre a les 11h a la Sala Isidor Cònsul de Can Ginestar. 

De moment, podeu escoltar l’entrevista completa al següent pòdcast: