Resuming podcast

9 de Gener de 2024 a les 10:45

‘Quanta intel·ligència artificial ens envolta?’: primera conferència de l’any de l’AUGGE

Compartir

La catedràtica de la UPC i experta en IA, Karina Gibert, oferirà una xerrada l'11 de gener per parlar sobre els misteris i els reptes de la intel·ligència artificial i el big data.

L'Aula d’Extensió Universitària d'Esplugues de Llobregat i Sant Just (AUGGE) ha programat una conferència sobre la intel·ligència artificial (IA), titulada ‘Quanta intel·ligència artificial ens envolta?’, que tindrà lloc l'11 de gener a les 18 h a l'Auditori de la Residència La Mallola. La xerrada serà impartida per Karina Gibert Oliveras, catedràtica d’Informàtica de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i una experta reconeguda en el camp de la IA i el big data. També és la directora del Centre de Recerca IDEAI-UPC i assessora de la Comissió Europea en temes d'ètica i IA.

La conferència abordarà els múltiples aspectes i aplicacions de la intel·ligència artificial, des de la seva capacitat per aprendre i actuar racionalment fins a la seva eficàcia en la resolució de problemes complexos. Això ofereix una visió equilibrada sobre els avantatges i els possibles perills que comporta el seu ús.

L'entrada és gratuïta per als socis de l'AUGGE, mentre que per als no socis hi haurà una aportació de 5 euros.