Resuming podcast

11 de Gener de 2024 a les 10:48

‘Intel·ligència artificial vs intel·ligència humana’: primera tertúlia de l’any de l’Ateneu

Compartir

Una sessió oberta i gratuïta el 17 de gener, moderada per Jordi Levi, per explorar la relació entre la IA i les capacitats humanes. 

L'Ateneu de Sant Just reprèn les seves tertúlies mensuals amb la tertúlia ‘Intel·ligència artificial versus intel·ligència humana’. Aquesta sessió, que tindrà lloc el 17 de gener a les 19:30h a la Sala Piquet, està oberta a tot el públic i l'entrada és gratuïta.

Moderada per Jordi Levi, la tertúlia promet ser una ocasió d'aprenentatge i debat sobre un dels temes més rellevants en la societat actual. El focus estarà en les similituds i diferències entre la intel·ligència artificial (IA) i la intel·ligència humana.

Aquesta sessió proporcionarà als assistents una oportunitat per comprendre millor com la IA s'està integrant en el nostre dia a dia, i com pot afectar i complementar les capacitats humanes. L'objectiu és crear un espai divulgatiu i alhora participatiu, on els assistents poden compartir les seves opinions i aprendre dels coneixements i experiències de l'expert Jordi Levi.

És una tertúlia organitzada per la secció de Cultura de l’Ateneu.