Resuming podcast

24 de Gener de 2024 a les 12:47

L’Hoquei Club Sant Just firma un acord de patrocini amb Senergy Renovables

Compartir

El club celebra una històrica primera volta de la temporada a l'elit i planifica un futur prometedor.

Jordi Garolera firmant el contracte de patrocini amb Senergy Renovables.

En una entrevista a Ràdio Desvern, Jordi Garolera, president del Senergy Renovables Hoquei Club Sant Just, ha compartit el seu entusiasme pel notable ascens de l'equip a la primera divisió de l'hoquei patins, a l'OK Lliga. Aquesta temporada ha estat històrica per al club, que per primera vegada en la seva història competeix a l'elit d'aquest esport.

Recentment, l’equip ha firmat un nou contracte de patrocini amb Senergy Renovables, que suposa un impuls crucial per al club, proporcionant els recursos necessaris per a aquesta nova etapa. Això suposa un canvi de nom del club a Senergy Renovables Hoquei Club Sant Just i un enfortiment de la seva estructura esportiva per afrontar els nous reptes de la primera divisió. El club també està reforçant la seva base tècnica per a satisfer les exigències més altes de l'OK Lliga.

Els canvis no només afecten l'equip sènior, sinó també tot el club, amb un enfocament en fer més forta tota l'estructura del club. Aquest ascens ha motivat notablement les categories inferiors, que ara veuen clarament fins on poden arribar amb el seu esforç i dedicació.

Garolera expressa l'orgull de la directiva pel suport i la resposta positiva de l’afició i del poble. El club, que ja està planificant més enllà d'aquesta temporada, té com a objectiu la permanència i el creixement continuat dins de l'OK Lliga. La passió i el suport de l'afició, especialment de la Penya del Vidre, han estat claus en aquesta temporada. El club també s'ha adaptat als canvis que implica estar a la primera divisió, com la millora en les transmissions dels partits.

Garolera ha comentat que l'equip ha mantingut un estil de joc atrevit i dinàmic, posicionant-se bé en la taula de classificació. Encara que l'objectiu principal és la permanència, el club ha assolit fites que no esperaven, com arribar a la tercera posició durant la primera volta de la temporada o aconseguir ser caps de sèrie a la Copa del Rei.

Finalment, la notícia de la construcció d'un nou pavelló esportiu a Mas Lluí és acollida positivament pel club. Tot i que el club d’hoquei continuarà jugant a la Bonaigua, Garolera comenta que el nou pavelló proporcionarà més espai i millors horaris per a l'entrenament de tots els equips, millorant l'oferta esportiva per als santjustencs i santjustenques.

Podeu escoltar l’entrevista completa al següent pòdcast: