Resuming podcast

26 de Gener de 2024 a les 10:35

Nou curs de Photoshop per a principiants amb l'Agrupació Fotogràfica Sant Just

Compartir

El programa formatiu cobrirà des de les bases fins a tècniques avançades, començant el 7 de febrer. 

L'Agrupació Fotogràfica Sant Just ha anunciat l'inici d'un nou curs de Photoshop, destinat a aquells i aquelles que s'inicien en el món de la fotografia digital. El curs començarà el pròxim 7 de febrer i es presentarà en una sessió informativa el dimecres 31 de gener a les 19 hores.

Aquest programa formatiu està dissenyat per a persones amb interès a obtenir una base sòlida en fotografia digital i en l'aplicació de tècniques de postprocessament. L'objectiu és que els alumnes aprenguin a utilitzar eficaçment el seu equip digital, controlant i entenent els seus paràmetres, i a gestionar el seu flux de treball digital.

El curs cobrirà 16 unitats temàtiques, començant pels aspectes més bàsics com obrir i guardar imatges, passant per l'exploració de l'àrea de treball de Photoshop i detallant l'ús de cada una de les eines del programa.

Les classes es duran a terme des del 7 de febrer fins al 8 de maig de 2024 a La Vagoneta. El preu del curs és de 100€ pels socis i sòcies de l’agrupació i de 150€ per a les persones no sòcies. Per a més informació i inscripcions, els interessats poden visitar la pàgina web de l'Agrupació Fotogràfica Sant Just.