Resuming podcast

30 de Gener de 2024 a les 10:35

SEAS: conferència ‘El Compromís de Casp i Fi del Comtat d'Urgell’ i excursió al Delta de l’Ebre

Compartir

Dins el cicle ‘El fet militar en la història de Catalunya’, la SEAS ofereix una conferència sobre els secrets del Compromís de Casp i una excursió a l’Ametlla i l’Ampolla (Baix Ebre). 

La SEAS organitza una conferència i una excursió dins del cicle ‘El fet militar en la història de Catalunya’ aquest febrer. El 9 de febrer, a les 20h, tindrà lloc la conferència ‘El Compromís de Casp i la fi del Comtat d’Urgell’, a la Sala Piquet de l’Ateneu. La xerrada estarà a càrrec d'Àngel Casals, professor d’Història Moderna de la Universitat de Barcelona, director de la Càtedra UB d’Estudis del Renaixement de Molins de Rei i ha publicat recentment el llibre ‘Del Sometent als Mossos d’Esquadra’.

L’11 de febrer la SEAS organitza una excursió al Delta de l’Ebre. Els participants podran gaudir d'una ruta a peu pel GR-92, que ofereix dos recorreguts: un de més llarg de l’Ametlla a l’Ampolla (15,4 km) i un altre més curt des de la Punta de l’Àliga fins a l’Ampolla (8,3 km). 

A més, es farà una visita cultural al Mirador Nord de la Bassa de les Olles del Delta de l’Ebre. Les inscripcions per a aquestes activitats ja estan obertes a través d’aquest formulari.

Els preus per a l'excursió són de 20 euros per als socis i sòcies de la SEAS i de 23 euros per als no socis. És important destacar que els participants que no disposin de llicència federativa hauran de realitzar una transferència de 5,70€ al compte bancari ES77 2100 0277 6802 0004 5382 abans del divendres anterior a l'excursió.