Resuming podcast

1 de Febrer de 2024 a les 10:46

Obertes les inscripcions per la 5a edició de la Mitja Desvern

Compartir
  • Amb novetats i horaris de tarda, la cursa pretén ser una experiència única pels amants del trail running a través dels cims i paisatges de Collserola.

  • Inscripcions a la seva pàgina web fins al 24 d’abril.

Avui s’obren les inscripcions per la cinquena edició de la Mitja Desvern, la cursa de muntanya de Sant Just, organitzada per la SEAS, que se celebrarà el 27 d’abril a Collserola. 

Organitzada per la Secció d'Alta Muntanya de la SEAS, la cursa mantindrà el seu esperit competitiu, oferint als participants una experiència a través de la vall de Sant Just i els paratges de Collserola. 

Hi haurà quatre modalitats de cursa disponibles: la mitja de 21 km, una cursa de 15 km, una de 8 km i una cursa infantil. A més, com a novetat, aquest any la cursa es farà en horari de tarda.

Una altra novetat és la motxilla de regal inclosa amb la inscripció. Aquesta motxilla, valorada en 150€, estarà disponible per només +6€ addicionals a la taxa d'inscripció.

Les inscripcions estan obertes a través de la pàgina web de la Mitja Desvern fins al 3 de març a un preu i fins al 24 d'abril a un altre

Els corredors tindran l'oportunitat d'explorar paisatges variats i pujar a cims com la Penya del Moro, el Turó Rodó, la Coscollera i el Puig d'Ossa. A més, la singularitat dels tres loops de la cursa permetrà als participants passar dues o tres vegades pel mateix punt de sortida i arribada, on es concentrarà la major part del públic, famílies i amics, així com el punt fix d'avituallament.