Resuming podcast

6 de Febrer de 2024 a les 10:44

Inscripcions obertes per al nou projecte d'autoconsum fotovoltaic a Sant Just Desvern

Compartir

L'Ajuntament convida els residents a unir-se a la iniciativa d'energia solar per a reduir despeses i fomentar la sostenibilitat. 

Ja es pot participar en el primer projecte d’autoconsum compartit d’energia fotovoltaica impulsat per l’Ajuntament de Sant Just Desvern. Aquesta iniciativa permet als participants reduir la seva despesa energètica i contribuir activament a la transició energètica, sense necessitat de tenir espai disponible a la seva coberta per a instal·lacions solars.

Les inscripcions per a aquest projecte estan obertes fins al 29 de febrer de 2024. Es poden fer preinscripcions en línia o de manera presencial, amb cita prèvia amb el Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Just Desvern. 

El projecte està obert a qualsevol persona empadronada a Sant Just Desvern amb un subministrament d'electricitat a nom seu (amb menys de 15 kW contractats). No és necessari ser propietari de l'habitatge. Es prioritzarà l'elecció de participants segons diversos criteris, incloent-hi aquells en habitatges plurifamiliars i famílies en risc de vulnerabilitat energètica.

El projecte preveu una prova pilot gratuïta d'un any, que s'iniciarà un cop finalitzada la instal·lació fotovoltaica a Les Escoles. L'estalvi en el consum d'energia depèn de diversos factors i no serà necessari canviar de companyia elèctrica ni instal·lar cap aparell addicional.

Per a més informació, es poden consultar els detalls a la pàgina web de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Just.