Resuming podcast

6 de Febrer de 2024 a les 12:45

La comparsa de l'Escola Montseny, preparada per una gran exhibició al Carnestoltes

Compartir

Laia Alcón, membre de l’AFA de l’escola, revela els esforços col·lectius i la meticulosa organització que estan duent a terme pel concurs de disfresses.

Laia Alcón en l'entrevista a Ràdio Desvern.

L'AFA de l'Escola Montseny està en plena preparació per a la celebració del carnestoltes d'aquest dissabte 10 de febrer al Parc Joan Maragall, on es farà el concurs de disfresses. En una entrevista a Ràdio Desvern, Laia Alcón, membre de l'AFA, ha compartit alguns detalls sobre l'esdeveniment.

La preparació de la comparsa de l'escola està a la recta final, amb la temàtica encara mantenint-se com una sorpresa per a mantenir l'expectació. La selecció de la temàtica està vinculada al projecte interdisciplinari de l'escola, permetent als estudiants tractar el mateix tema tant a classe com al carnestoltes, creant una experiència més integrada i completa.

La implicació dels membres de l’escola és alta, amb reunions setmanals i la participació activa de moltes famílies en la preparació de les disfresses i l'attrezzo. L'ajuntament ha facilitat espais per treballar en aquests aspectes i les famílies també es reuneixen a les cases per avançar en les preparacions.

Les disfresses s'organitzen per classes, encara que hi ha flexibilitat perquè els estudiants canviïn de classe si prefereixen una altra disfressa. La comissió llança propostes de disfresses, i cada classe té un encarregat que coordina amb les famílies.

Enguany, la festa es dividirà en dos horaris diferents, com l’any passat: al matí per a les categories escolars i infantils i a la tarda per a un públic més adult. Des de l’Escola Montseny, prefereixen l’horari antic, amb totes les categories a la tarda. Tal com comenta Alcón, es molt cansat participar en les dues franges horàries, és per això que prefereixen que estigui tot concentrat a la tarda. 

Ha volgut destacar que és un esdeveniment que gaudeixen molt des de l’escola i que l’esperen durant l’any amb moltes ganes. Els agrada participar en el concurs, però el que més valoren és les ganes i la il·lusió que hi poden tant els infants com les famílies i no el premi. 

Podeu escoltar l’entrevista completa al següent pòdcast: