Resuming podcast

7 de Febrer de 2024 a les 10:09

Debat anual dels portaveus de l'Ajuntament de Sant Just Desvern aquest dijous a ETV

Compartir

Els representants dels diferents partits es reuniran per discutir sobre el pla d'acció municipal i el balanç dels darrers sis mesos de mandat.

Aquest dijous, 8 de febrer de 2024, a les 21 h, se celebrarà el debat anual dels portaveus dels partits polítics amb representació a l'Ajuntament de Sant Just Desvern. L'esdeveniment tindrà lloc al plató de televisió d'ETV, on es debatran temes clau relacionats amb les polítiques municipals.

El debat d'enguany se centrarà en el balanç dels darrers sis mesos de mandat i en la valoració del Pla d'acció municipal de Sant Just Desvern per al període 2023-2027, que ha estat recentment aprovat i exposat. 

Els participants inclouran a Gina Pol (PSC); Just Fosalva (Sant Just en Comú); Laia Flotats (Endavant Sant Just); Ramon Figuerola (Junts); Désirée Slauka Triler (ERC); Enric Salvadores (PP), i Anna Vilanova (CUP). La regidora de VOX, Gina Clavijo, ha excusat la seva assistència.

El debat, que durarà una hora, es podrà seguir en directe a través d'ETV i estarà disponible per a visualització a la carta després de la seva emissió.