Resuming podcast

7 de Febrer de 2024 a les 12:42

L’Escola Madre Sacramento participarà per primer cop al concurs de disfresses de Sant Just com a comparsa escolar

Compartir

Amb un renovat impuls de l'AFA i el suport entusiasta de les famílies, l'escola es prepara per a debutar en la festa local del Carnestoltes.

L'entrada de l'Escola Madre Sacramento.

L'Escola Madre Sacramento de Sant Just Desvern està preparada per celebrar el Carnestoltes aquest any amb un nou esperit, gràcies a la renovada AFA de l'escola. En una entrevista a Ràdio Desvern, Marta Castro, membre de l'AFA, ha compartit detalls sobre la participació de l'escola a la festa local.

El 9 de febrer, organitzen una petita rua pels carrers del voltant de l’escola, amb els alumnes petits del centre. I el dissabte 10, per primera vegada, participaran en el concurs de disfresses de Sant Just, com a comparsa escolar. Aquesta decisió va ser motivada per les noves persones al capdavant de l'AFA de l'escola i la resposta de les famílies ha estat entusiasta.

El procés de preparació per aquest esdeveniment ha estat ràpid, començant només tres setmanes abans del Carnestoltes. L'escola aprofitarà la temàtica i les disfresses ja preparades per la seva pròpia rua, ampliant disfresses pels grans de l’escola i les famílies. Volen mantenir la temàtica en secret, pel factor sorpresa, tal com fan les altres dues escoles que es presenten al concurs. 

El treball per ampliar les disfresses per a la rua del poble ha estat intens, però les famílies han respost ràpidament. L'organització l’ha gestionat l'AFA, formada per tres persones, amb el suport de moltes altres famílies. La temàtica de les disfresses és senzilla, permetent a les famílies ser creatives a casa amb els seus fills.

En total, uns 85 participants estan inscrits per participar en el Carnestoltes, amb l'expectativa que el nombre real oscil·li entre 30 i 50 persones. Aquesta és la primera vegada que l'Escola Madre Sacramento participa i tothom està emocionat per aquesta nova tradició. La festa inclourà una coreografia, amb l'ajuda d'una mare de l'escola que és professora de ball.

L'objectiu de l'AFA és implicar-se més en les festes locals i fer que l'escola sigui un punt de trobada per a totes les famílies. El Carnestoltes és vist com una oportunitat per unir els membres de l'escola i celebrar el Carnestoltes amb el poble, més enllà dels resultats del concurs.

Podeu escoltar l’entrevista completa al següent pòdcast: