Resuming podcast

8 de Febrer de 2024 a les 10:35

Ràdio Desvern recupera un espai de diàleg directe amb l'alcalde de Sant Just

Compartir

Joan Basagañas respondrà, mensualment, a les preguntes de la ciutadania en directe. 

Ràdio Desvern recupera un format d’entrevistes amb l’alcalde de Sant Just, apropant els neguits de la ciutadania a l’Ajuntament. Una vegada al mes, Joan Basagañas vindrà al magazín de matins La Rambla a respondre directament les preguntes dels santjustencs i santjustenques en la seva entrevista. 

És una iniciativa que pretén reforçar la transparència i la comunicació entre el govern local i la ciutadania i, per tant, al final de cada entrevista mensual, la periodista Núria Garcia Alibau presentarà a Joan Basagañas algunes de les preguntes enviades prèviament per la ciutadania.

La primera entrevista d'aquesta sèrie tindrà lloc el dimecres 14 de febrer a les 11:10h i es podrà seguir a través del 98.1FM, en streaming a la web www.radiodesvern.com, o al canal de Youtube de l'emissora.

Per a aquells i aquelles interessades a participar, enviar les preguntes és molt senzill. Només cal deixar-les escrites als comentaris de la publicació a l’Instagram o al Twitter de Ràdio Desvern. Cada mes, es crearà un nou post sota l'etiqueta #AlcaldeRespon a Instagram i Twitter, on s'anunciarà el dia de l'entrevista i es podran deixar les preguntes per al mes corresponent.