Resuming podcast

8 de Febrer de 2024 a les 10:40

Tota la informació de la celebració del Carnestoltes a Sant Just

Compartir

Horaris dels concursos de disfresses, rua pel poble i festa, el 10 de febrer des del matí fins a la nit. 

Sant Just Desvern es prepara per viure un dels esdeveniments més esperats de l'any: la celebració de Carnestoltes i el concurs de disfresses i la rua pel poble. La jornada serà el dissabte 10 de febrer i començarà a les 11h del matí, al Parc Maragall. Hi haurà animació amb el grup Arreplegats, xocolatada i concurs de disfresses en la categoria de comparses escolars i premi individual infantil.

A les 18:30h començarà el concurs de la tarda, al mateix lloc, amb la participació de quatre comparses (una més que l'any passat) i dos grups (l'any passat eren cinc). A més, es recorda als participants individuals que es poden inscriure el mateix dia del Carnestoltes al parc Maragall, fins 30 minuts abans de l'inici de la festa. Hi haurà animació amb el grup Calet Versions. Tot seguit se seguirà aquest horari:

  • 20:15h: Pregó de la Reina Carnestoltes

  • 20:30h: inici de la rua pels carrers del poble, amb animació de Bandandarà i el grup Tamboret de l'Ateneu

  • 21h: xocolatada

  • 21:30h: veredicte del concurs de disfresses.

Els membres del Jurat del Concurs de Disfresses del matí són Puri Martin, Marc Vilana, Marta Mussach i Joana Clavero i els de la tarda seran Carme Malaret, Àngels Portuguès, Marta Mussach, Isabel Temprado i Susana Zamora. 

La Comissió de Festes del Barri Nord oferirà les dues xocolatades i l’Agrupació Fotogràfica capturarà els millors moments de la celebració.

Els premis individuals i de grup seran vals de comerç local, gràcies a la col·laboració de Desvern Comerç i Dona i Empresa. Els comerços que hi participen són: Antiga Granja Carbonell, Bambuques, Kyutt by Su, La Vie en Papier, La Boutique de Costura, Can Peixos, Jardineria Verns, Perruqueria L'Esperança, Granier, Sharo’s Cakes, L'Escrivà, Electrodomésticos A. Murciano, L'Herbolari, Floreto, Botiga Margarita, La Bombonera i Ferretería Sant Just.

A partir de les 23h, hi haurà festa de disfresses al Casal de Joves amb DJ i moltes sorpreses, organitzada per l’AEiGMLK.