Resuming podcast

12 de Febrer de 2024 a les 13:53

Consulta els guanyadors del concurs de disfresses de Sant Just

Compartir

El dissabte passat es va celebrar el Carnestoltes al Parc Maragall, amb premis a les millors disfresses i rua pels carrers de Sant Just.  

L'Escola Montseny recollint el premi de millor comparsa escolar.

El dissabte 10 de febrer, Sant Just Desvern va celebrar el seu concurs anual de disfresses de Carnestoltes al Parc Maragall. El concurs, dividit en sessions de matí i tarda, va atreure participants de totes les edats.

Durant el matí, es van lliurar els premis a les millors comparses escolars. L'AFA Escola Montseny va guanyar el primer premi amb la seva disfressa ‘El Montseny i l'encanteri Nefersut’, seguit de l'AFA Escola Canigó amb la comparsa ‘A través dels seus petits ulls’ i l'AFA Madre Sacramento amb la comparsa ‘És l’hora’, que van ocupar el segon i tercer lloc, respectivament.

En la categoria individual infantil, va guanyar Nicole Gómez amb la seva disfressa de ‘Puzzle'.

La tarda va estar dedicada a les categories de grups i individuals més grans. ‘El Show de les Cuquis – Les Cuquis del Barri Sud’ va guanyar el primer premi de la millor comparsa, mentre que el ‘TourPau - Col·lectiu Plaça de la Pau’ va obtenir el segon premi. En la categoria de grup, el primer premi va ser per a Bru, Taisha i Queralt, disfressats com Kylo Ren, Rey i Leia d'Star Wars. El segon premi de grup va quedar desert, ja que l'altre grup apuntat no va concórrer.

En la categoria individual, va guanyar el primer premi Isaac Ursano, amb la seva interpretació de ‘Fofito el payaso de la tele’.

La jornada va culminar amb una rua pels carrers del poble.