Resuming podcast

12 de Febrer de 2024 a les 13:48

L’Ateneu acull el BCN Sports Film Festival 2024 el 23 de febrer amb documentals d’esports de muntanya

Compartir

Una sessió gratuïta a la Sala del Cinquantenari, on els espectadors podran experimentar la passió i el coratge dels esports de muntanya a través de continguts audiovisuals de talla internacional.

L’Ateneu de Sant Just es converteix en una de les seus del BCN Sports Film Festival 2024, amb una sessió dedicada als documentals d'esports de muntanya, el divendres 23 de febrer a les 19:30h, a la Sala del Cinquantenari. L'entrada és lliure i oberta a tots els públics.

Els assistents podran gaudir d'una selecció de documentals que abracen una varietat d'esports de muntanya, des del senderisme fins a l'escalada, passant per l'esquí i altres disciplines. Els documentals seleccionats són obres d'alta qualitat que mostren la passió, el coratge i la determinació dels atletes, així com la majestuositat dels paisatges muntanyosos.

El BCN Sports Film Festival és un festival internacional de cinema i televisió esportiva que neix el 2010. Forma part del prestigiós circuit mundial de festivals de temàtica esportiva WORLD FICHT CHALLENGE, organitzat per la Fédération International Cinéma et Télévision Sportifs. Té com a objectiu principal apropar al gran públic l'audiovisual esportiu i fomentar la connexió entre professionals de l'esport, cineastes, productors, distribuïdors especialitzats i mitjans de comunicació. Aquest festival internacional no només serveix com a plataforma de projecció per a continguts audiovisuals internacionals que reflecteixen diverses realitats mundials a través de l'esport, sinó que també es dedica a educar i sensibilitzar, especialment els sectors més vulnerables, sobre valors importants mitjançant l'esport.