Resuming podcast

13 de Febrer de 2024 a les 10:55

Mòbils i joventut, prohibir o educar?: conferència a Sant Just

Compartir

La xerrada 'l'ús dels mòbils dels nostres fills i filles i la prevenció' és una oportunitat per debatre els reptes de la tecnologia en la joventut i explorar camins cap a una utilització responsable dels mòbils.

El Centre Cívic Soledat Sans Serafini acollirà una conferència titulada ‘L'ús dels mòbils dels nostres fills i filles i la prevenció’, el pròxim dimecres, 21 de febrer de 2024, a les 19.30h a l'auditori del centre cívic.

Aquesta conferència es presenta en un moment en què s'està debatent l'opció de prohibir l'ús de telèfons mòbils per als menors de 16 anys. En aquest context, es pretén abordar les preocupacions de les famílies sobre l'ús dels mòbils pels joves, incloent-hi la possible addicció i els riscos associats amb el contingut en línia.

Els assistents tindran l'oportunitat d'explorar les raons per les quals els joves utilitzen els seus dispositius mòbils i quin tipus de contingut consumeixen a les xarxes socials. Es discutirà sobre les estratègies de prevenció i es reflexionarà sobre la qüestió crucial: és més efectiu prohibir l'ús dels mòbils o educar els joves sobre un ús responsable? 

La conferència és oberta a tothom i l'entrada és gratuïta, però cal inscripció prèvia, a la pàgina web de la Xarxa d’Equipaments Culturals de Sant Just.