Resuming podcast

23 de Febrer de 2024 a les 12:36

El PP de Sant Just creu que no és el moment més adequat per fer un nou poliesportiu

Compartir

Entrevista a Enrique Salvadores, portaveu del PP Sant Just, per repassar l'actualitat política santjustenca.

Enrique Salvadores en una entrevista a Ràdio Desvern.

En una recent a Ràdio Desvern, Enrique Salvadores, portaveu del Partit Popular (PP) a Sant Just, ha compartit la seva visió sobre diversos temes d'actualitat que afecten la localitat. Salvadores ha comentat que els primers mesos de la legislatura han estat una mica convulsos, marcats per projectes controvertits com la construcció del nou pavelló esportiu de Mas Lluí i problemàtiques com les olors de Ventós.

El portaveu ha expressat preocupacions sobre la idoneïtat del moment per dur a terme projectes de gran envergadura com el poliesportiu, especialment en un context d'increment pressupostari i situacions adverses com la sequera. Salvadores assegura que, tot i no oposar-se a millores en les infraestructures esportives, el moment actual potser no és el més adequat per a inversions d'aquesta magnitud.

Respecte al nou contracte de neteja viària, el PP va optar per l'abstenció a causa de la falta d'informació detallada, malgrat reconèixer la importància del contracte. Salvadores ha criticat les repercussions econòmiques d'aquest contracte, com l'increment de l'IBI i la introducció d'un nou rebut d'escombraries.

Sobre el sistema de contenidors amb xip, el portaveu ha suggerit que la ciutadania pot rebre aquesta mesura amb reticència, donat que representa un canvi significatiu i requereix un esforç addicional per part dels residents. Salvadores creu que, tot i la necessitat de canvis en la gestió de residus, l'aplicació de noves taxes hauria d'haver-se postposat, especialment després d'increments en altres impostos.

En el context dels canvis demogràfics i la crescuda de la demanda de serveis a Sant Just, Salvadores veu una necessitat d'adaptació per part de l'Ajuntament. Tot i això, expressa preocupació pel creixent pressupost municipal i la gran part destinada a salaris, especialment en un municipi que externalitza molts dels seus serveis.

Finalment, en abordar la problemàtica de l'habitatge a Sant Just, el portaveu del PP ha reconegut les dificultats que afronta el municipi, amb lloguers alts i una limitada oferta d'habitatge assequible. Salvadores menciona l'obligació de l'Ajuntament de mitigar els efectes del mercat immobiliari, tot i admetre que la solució no és senzilla.

Podeu escoltar l’entrevista completa al següent pòdcast: