Resuming podcast

1 de Març de 2024 a les 13:47

Aprovada la construcció d’un nou complex esportiu a Mas Lluí

Compartir

El ple de febrer també ha aprovat la posada a disposició de terrenys al Departament d’Educació per a la instal·lació de mòduls escolars temporals per al futur Institut escola de Mas Lluí i la revisió del cànon de la residència Vitàlia Sant Just.

En el ple municipal de Sant Just del mes de febrer, celebrat el passat dijous 29 de febrer, s’ha fet l’aprovació inicial d'un nou complex esportiu a Mas Lluí, que inclourà un pavelló poliesportiu, aparcament i l'arranjament del camí de la Salut. Ha quedat aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern, l’abstenció d’ERC i el PP i els vots en contra d’Endavant SJ, Junts, CUP i VOX.

També es va aprovar la posada a disposició de terrenys al Departament d’Educació per a la instal·lació de mòduls escolars temporals per al futur Institut escola de Mas Lluí. Aquesta decisió va rebre un ampli suport, amb només l'abstenció de Junts.

Una altra decisió important va ser la revisió del cànon en metàl·lic de la concessió demanial de la residència i centre de dia Vitàlia Sant Just per a l'exercici 2024, aprovada amb només el vot en contra de la CUP.

D'altra banda, el ple va aprovar per unanimitat l'adhesió de l'Ajuntament a la convocatòria ‘Aliança per l’Educació 360. Educació a temps complet’. 

Mocions

  • Rebutjades les dues mocions de VOX. Una sobre les conseqüències del pacte verd europeu per als interessos nacionals i en defensa del sector primari espanyol i l’altra relativa a l'assassinat de dos guàrdies civils en acte de servei contra el narcotràfic.

  • Aprovada la moció d’ERC, CUP, Junts i Sant Just en Comú per al suport a la pagesia.

  • Aprovada la moció d’Endavant Sant Just per a l'estudi i col·locació d’arbres i elements d’ombra als espais públics.

Finalment, es va aprovar per urgència l’increment addicional de les retribucions al servei de la corporació per a l'exercici 2023 i es va llegir una declaració institucional de suport als dictàmens del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat.

Per acabar, es va obrir el torn de precs i preguntes, en l’últim ple que aquest punt tindrà lloc al final de la sessió. A partir del ple de març, els precs i preguntes es faran de 18.15 h a 19 h, buscant millorar la participació ciutadana.