Resuming podcast

8 de Març de 2024 a les 10:37

Ampliat el termini d'inscripció a la primera comunitat energètica de Sant Just

Compartir

Fins al 31 de març de 2024, el veïnat pot unir-se a aquest projecte comunitari d'energia fotovoltaica i sostenible situat a Les Escoles.

S'ha ampliat el termini per inscriure’s a la primera comunitat energètica de Sant Just Desvern fins al 31 de març de 2024. Aquesta iniciativa permetrà a les persones interessades formar part d'una comunitat que promou l'ús d'energia renovable i sostenible. Les sol·licituds es poden realitzar a través d’aquest enllaç.

Què és una comunitat energètica?

Una comunitat energètica és un concepte innovador que consisteix a compartir l'energia elèctrica generada per una instal·lació fotovoltaica. En aquest cas, la instal·lació, que té una potència de 60 kW, se situarà a la coberta de l'equipament municipal de Les Escoles. Aquest projecte representa un pas important en la transició cap a una major sostenibilitat energètica i en la lluita contra el canvi climàtic.

La comunitat es constituirà amb la col·laboració d'Elecsum, una empresa especialitzada en serveis energètics integrals i que té una àmplia experiència en el camp de l'autoconsum fotovoltaic i les comunitats solars.

Xerrada informativa

Per a tots aquells interessats i interessades a saber més sobre la comunitat energètica Les Escoles, el pròxim dimecres 13 de març, a les 19 hores, tindrà lloc una xerrada informativa. Aquesta sessió serà una oportunitat per conèixer en profunditat els beneficis i detalls del projecte d'autoconsum compartit d'energia neta.