Resuming podcast

11 de Març de 2024 a les 10:41

Comença el Taller d'Escriptura Creativa per a dones a la Biblioteca Joan Margarit

Compartir

Dirigit per Mónica L. Cano, el taller ofereix un espai d'aprenentatge i interacció per a dones majors de 18 anys, incloent-hi sis sessions per enriquir les seves capacitats literàries.

La Biblioteca Joan Margarit de Sant Just organitza una nova edició del seu taller d'escriptura creativa exclusivament per a dones. Aquesta activitat forma part de la programació especial de la 12a edició del Premi Literari Delta. El taller, que es farà el divendres 15 de març, de 18 a 20 hores, a la Sala Isidor Cònsul de Can Ginestar, és dirigit a dones majors de 18 anys interessades a desenvolupar les seves habilitats literàries.

Mónica L. Cano, experta en l'àmbit de l'escriptura creativa, serà l'encarregada d'impartir el taller. L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és fomentar la creativitat i la interrelació entre les participants, creant un espai segur i enriquidor per a l'exploració de la literatura i l'escriptura.

El taller consisteix en un cicle de 6 sessions, cadascuna de dues hores de durada, que es duran a terme els divendres següents:

  • Març: divendres 15 i 22

  • Abril: divendres 5, 12, 19 i 26

Aquestes sessions s'organitzen en un marc de col·laboració i aprenentatge, on es combinaran tècniques d'escriptura, exercicis pràctics i debats sobre literatura. Tot i que les places ja estan plenes, la Biblioteca Joan Margarit anima a les persones interessades a posar-se en contacte amb ells per inscriure's en una llista d'espera, en cas que s’alliberi alguna plaça.